Obiščite nas

KONTAKT
NOGOMETNI PARK SNEBERJE
  • Naziv: Daljinček d.o.o.
  • Naslov: Šmartinska cesta 240, 1260 Ljubljana Polje
  • GSM: 070 77 33 33
  • E-mail: rdpripikapoki@gmail.com
KAKO DO NAS

NAVODILA ZA POT

a) Kadar zapeljete proti Sneberjam (v smer Nove Jarše) z obvoznice pri novem šentjakobskem mostu, v začetku naselja Sneberje tik pred prvo hišo zavijete desno (takoj za koncem prometne ograje). Po nekaj deset metrih zavijete pri zapornici levo na makadam. Po 300 m zavijete levo čez nasip in potem še enkrat levo. Po cca 200 m pridete do parkirišča. (Sledite tablam).

b) Lahko pa tudi zapustite obvoznico pri izvozu Nove Jarše, zavijete na Šmartinsko cesto v smeri proti Savi in za zadnjo hišo na koncu naselja Sneberje, pred prometnim ogledalom zavijete levo. Po nekaj deset metrih zavijete pri zapornici levo na makadam. Po 300 m zavijete levo čez nasip in potem še enkrat levo. Po cca 200 m pridete do parkirišča. (Sledite tablam).

OBVESTILO!!!

ZARADI ZAPORE ŠMARTINSKE  CESTE, TRENUTNO DOSTOP MOŽEN SAMO PO VARIANTI A) iz smeri Šentjakoba.

Kljub tabli popolna zapora je pot normalno prevozna.

označitev poti A2

Želite izvedeti več

KONTAKTNI OBRAZEC

*

*

*

Varnostna koda:
security code
Prosimo vnesite varnostno kodo:

POŠLJI

S poslanim povpraševanjem dovoljujem, da Nogometni park Sneberje, zgoraj vpisane podatke uporablja za potrebe izdelave rezervacije termina, predračunov in medsebojne komunikacije ter me v zvezi z danim povpraševanjem kontaktira preko e-maila.

Nogometni park Sneberje se zavezuje, da bo skrbno varoval zaupnost vaših osebnih podatkov, dobljenih preko spletne strani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.