POGOJI UPORABE

Vse informacije in gradiva na spletni strani www.piknik-za.si v lasti podjetja Daljinček d.o.o. so avtorsko zaščitene. Slikovna gradiva in besedila so v zakonsko dovoljenem okviru.

Brez pisnega dovoljenja podjetja Daljinček d.o.o. se dokumentov in slik, objavljenih na tej spletni strani, ne sme prepisovati ali jih kako drugače uporabiti v komercialne namene.

Vse informacije na spletni strani so informativne narave. Podjetje Daljinček d.o.o. se trudi za ažurnost in popolnost objavljenih podatkov in besedil, vendar za njihovo pravilnost in točnost ne prevzema nobene odgovornosti.

Podjetje Daljinček si pridržuje pravico do spremembe vsebin na spletni strani, brez kakršnegakoli obvestila in ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi takih sprememb.

POGOJI VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Daljinček d.o.o. s sedežem na Šmartinski cesti 240, 1260 Ljubljana – Polje, matična številka: 1941712, davčna številka: Si28109929, s temi pogoji varovanja osebnih podatkov v skladu z Uredbo EU 2016/679, opisuje politiko varovanja osebnih podatkov, navaja namen in trajanje hrambe osebnih podatkov, pridobljenih preko te spletne strani.

V podjetju Daljinček d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo kakršenkoli podatek, vnesen na našo spletno stran www.piknik-za.si skrbno varovali. Naše podjetje zbira, shranjuje in uporablja osebne podatke le v okviru zakonskih določil.

Podjetje Daljinček d.o.o. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v kontaktne obrazce na spletnem mestu www.piknik-za.si , ali jih posredujete na drug način.

Za pravilnost in resničnost podatkov, ki jih posredujete podjetju Daljinček, jamčite sami. Podjetje Daljinček d.o.o. ne odgovarja, če mu posredujete netočne, napačne ali tuje podatke. Z vnosom podatkov (ime, priimek, naslov, naslov elektronske pošte, kontaktne telefonske številke in ostalih podatkov) se izrecno strinjate, da lahko hranimo in obdelujemo te vaše osebne podatke.

Zbrane podatke, bomo uporabili izključno za namen, za katerega so bili posredovani. Uporabljeni bodo za potrebe izdelave ponudb, predračunov in medsebojne komunikacije. Uporabnik spletne strani se s poslanim podatki preko kontaktnega obrazca strinja, da lahko podjetje Daljinček d.o.o. stopi v stik z njim preko e-pošte ali telefona.

Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj pooblaščene osebe s strani podjetja Daljinček d.o.o. (zaposleni). Vsi zaposleni, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Vaše podatke ne bomo v nobenem primeru posredovali tretjim osebam, jih prodajali oziroma kako drugače zlorabili.

Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov, pridobljenih preko te spletne strani.